Social media vacatures bij Socialfabriek

– Social Advertising Specialist
– Senior digital projectmanager
– Online marketeer
– Digitaal strateeg

Content designer

Waar ben je?
Ineens ben je weg en zit je achter je scherm. Na een paar uur kom je terug met een briljant concept. Een fenomenale illustratie, een jaloersmakende animatie of een visual die we met open mond bekijken. Wat wij niet precies onder woorden konden brengen, heb jij gevangen in je ontwerp. Waar haal je het vandaan? Jij weet het zelf ook niet. Het zit gewoon in je. Met jouw creativiteit en vakkennis ontwerp je content voor online, specifiek voor social kanalen. Verrassend en effectief.

Wie ben je?
Wij werken de hele dag samen dus je bent een teamspeler. Sociaal, betrokken, vrolijk en makkelijk in de omgang. Je bent leergierig. Een allround creatief met een voorliefde voor social media. Netjes gezegd. Feitelijk kun je niet zonder, daarom ben je een specialist. We krijgen krachtige designs van je, speciaal ontwikkeld voor het platform waarop de content wordt geplaatst.

Wie zijn wij?
Met vijf specialist agencies vormen wij één team: Greymen&Co. Samen hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan online dienstverlening. Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. Met al die specialisten zitten we in een pand aan de rand van het Vondelpark. En dat gaat heel goed. We groeien hard, werken hecht samen en versterken elkaar.

Zullen we?
We hopen dat je past in ons team. Het werk is in elk geval boeiend genoeg. We hebben veel uitdagende projecten en opdrachten, van concept tot campagne. Het werk ligt voor het oprapen: van advertising tot het bedenken en produceren van illustraties, visuals, animaties en videocontent. Jij snapt het doel van de klant en zorgt ervoor dat dit met jouw creaties bereikt kan worden.
Dat is je inhoudelijke kant, maar we vinden het ook belangrijk dat we met jou door dezelfde deur kunnen. Dat je niet alleen maar achter je scherm zit weggedoken, maar ook een open en betrokken collega bent.

Nog even voordat we verder gaan, dit past ook bij jou:

  • Je hebt minimaal 3 jaar (bureau)ervaring;
  • Je kent alle ins & outs van de social platforms;
  • Je bent creatief, conceptueel en pragmatisch;
  • Je hebt bij voorkeur een relevant hbo-diploma op zak;
  • Je weet wat er speelt in je vakgebied;
  • Je kent Adobe Creative Suite, After Effects, Photoshop, Illustrator en Sketch als je broekzak;
  • Je weet ons te verrassen met je content design;
  • Je hebt gevoel voor ritme en flow voor een sterke animatie;
  • Je bent een voorloper, geen volger.

Wat wil je nog meer?
Dit bijvoorbeeld: een te gekke werkplek in een voormalige kerk aan de rand van het Vondelpark. De kans is groot dat iedereen bij ons daarom zo vrolijk is. Meestal. Maak je geen zorgen over salaris en arbeidsvoorwaarden; die zijn hier goed geregeld.

Zin?
Stuur dan je sollicitatie naar jiska@greymen.co. En vergeet vooral niet (een link naar) je portfolio mee te sturen. Wil je snel meer informatie? Dat geven we graag, bel alsjeblieft even: 020-7371279.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Foreigners behold: due to the nature of our work, only applicants who can speak Dutch will be put on our longlist.