Social media vacatures bij Socialfabriek

Social Media Specialist
Stagiaires

VACATURE: SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Wij zijn DLVR / Socialfabriek, twee labels, één digital agency. En wij zoeken een energieke Social Media Specialist die bij ons het verschil voor onze klanten gaat maken.

Barst jij uit elkaar van de energie en ben jij in staat om goede ideeën om te toveren in content waar klanten keihard voor vallen? Kom dan even bij ons langs, we zitten in Noord, de upcoming creative hotspot van Amsterdam.

Over Socialfabriek

Social media moet impact hebben op de business van onze klanten. Als social media bureau maken wij ons daarom hard voor de branding- en salesdoelstellingen van onze klanten. Of het nou gaat om het creëren van awareness rondom een merk of boodschap, het genereren van traffic of leads of het opbouwen van een fanbase. Socialfabriek bestaat uit een klein team, maar weet steeds meer mooie klanten aan zich te binden en zit in een groeispurt. Daar hebben wij meer social media specialisten voor nodig. Hopelijk ben jij de juiste match en kom je ons binnenkort versterken!Een greep uit onze klanten: Dental Clinics Nederland, Heijmans, Restaurants Loetje, QWIC E-bikes, Pictet Asset Management, LandscaperPro Europa, Glazing Vision Europe, FNV Horecabond, FMMU, Maasdam.

Functieomschrijving

In de functie van Social media specialist bij Socialfabriek ben je verantwoordelijk voor het behalen van de online doelstellingen van onze klanten via hun social media kanalen. Daarnaast beheer je ook onze eigen social media kanalen. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de contentkalenders, contentcreatie, community management, webcare en social advertising campagnes. Ook denk je mee over de social media strategie van onze klanten, help je bij het organiseren van trainingen en zul je regelmatig blogartikelen schrijven.
Onze nieuwe collega heeft het liefst ervaring maar vooral affiniteit met verschillende branches daar wij een breed scala aan klanten bedienen. Dit maakt werken bij Socialfabriek heel afwisselend, want geen dag en geen opdracht zijn hetzelfde!
De ideale kandidaat weet kwalitatieve, relevante content te maken waarmee optimale engagement wordt behaald. Daarnaast weet je hoe je verschillende doelgroepen kunt aanspreken en bereiken via verschillende social media kanalen en hoe je awareness creëert. Je bent bekend met de mogelijkheden en beperkingen van Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Twitter, Google Plus, etc. Ook weet je als geen ander hoe je online de dialoog opent met verschillende doelgroepen. Je bent op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en weet ze binnen jouw functie in te zetten. Je bent daarnaast proactief, klantgericht en ook resultaatgericht. Je komt je afspraken na, je werkt secuur en daarnaast ben je niet bang om je mening te delen in meetings met het team of met de klant.

Functievereisten

Als Social media specialist voldoe je aan het volgende profiel:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een social media, marketing of communicatie positie;
  • Ervaring aan de bureauzijde is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een informele en gezellige werkomgeving in Amsterdam bij een groeiend bureau met hart voor haar klanten. En verder:

  • Een marktconform salaris;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Veel ruimte voor initiatief en meedenken.
  • Gezellige borrels 🙂

Ben jij de nieuwe social media specialist die we zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar mattijn[at]socialfabriek.nl, bel 020-7371279 voor meer informatie of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.
Socialfabriek is een zusterlabel van online marketing bureau DLVR (www.dlvr.nl).
Voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Stel jezelf kort voor