Social media vacatures bij Socialfabriek

– Social Advertising Specialist
– Online marketeer
– Content designer
– Digitaal strateeg

Senior digital projectmanager

Jij
Jou maken ze niet gek. Als iedereen denkt dat het chaos is, weet jij precies welke kant we op moeten. Jij wordt niet nerveus van een strakke deadline. Je bent eerder blij dat er een deadline is. Jij wankelt niet van verschillende meningen, maar vindt het een uitdaging iedereen op één lijn te krijgen. Intern en extern. Want jij hebt het overzicht en de controle. Maar je wilt vanuit die controle ook vooruit. Samen met je team. Ontdekken. Bouwen. Innoveren. En je neemt het voortouw, want jij weet hoe je tot het resultaat komt.

Wij
Met vijf specialist agencies vormen we één team. Greymen&Co. Samen hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan online dienstverlening. Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen.

Jij en wij
Het zou mooi zijn als jij onze ontbrekende schakel wordt. Maar dan is het voor ons belangrijk dat je beschikt over een aantal specifieke eigenschappen. Om te beginnen ben je communicatief sterk, behulpzaam, initiatiefrijk, creatief, punctueel en empathisch. Uiteraard ben je een online-animal. Met jouw kennis, doortastendheid en sociale skills ben je in staat andere projectmanagers te steunen en een team te smeden. Je maakt de klant blij, maar ook je collega’s.

Samen verder?
We zetten onze wensen nog even op een rij:

  • Je hebt een passende Hbo-opleiding gevolgd;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan bij een online bureau
  • Als ervaren projectmanager ben je toe aan de volgende stap;
  • Je kunt steun bieden en leidinggeven aan een team van project-managers;
  • Je bent sociaal, communicatief en stressbestendig;
  • Je beheerst Nederlands en Engels;
  • Je hebt oog voor detail en denkt in oplossingen;
  • Je weet wat er speelt in het vak en bent altijd op zoek naar vernieuwing;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor jou, van ons
Fascinerend werk in een inspirerende omgeving. Wij willen dingen maken waar we trots op zijn en beseffen dat iedere collega een belangrijke schakel is in dat proces. Daarom is de sfeer bij ons open, vrolijk en energiek. Maar eerlijk-is-eerlijk: je moet het zelf ervaren. Aan onze lunches, bedrijfsfeestjes en het salaris zal het niet liggen. Als jij past bij ons en wij bij jou, dan word je onderdeel van een hecht team. Niet klef, maar professioneel hecht. Omdat we houden van ons vak en het goed met elkaar kunnen vinden.

Van jou, voor ons
Hebben we je interesse? Nice! Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en motivatie naar jiska@greymen.co. Wij nemen dan snel contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Foreigners behold: due to the nature of our work, only applicants who can speak Dutch will be put on our longlist.