Social media vacatures bij Socialfabriek

Digital content designer & creative concepter
Social media content strateeg
Social media specialist
Stagiaires

Vacature Stagiair

Over Socialfabriek

Social media moet impact hebben op de business van onze klanten. Als social media bureau maken wij ons daarom hard voor de branding- en salesdoelstellingen van onze klanten. Of het nou gaat om het creëren van awareness rondom een merk of boodschap, het genereren van traffic of leads of het opbouwen van een fanbase. Socialfabriek bestaat uit een klein team, maar weet steeds meer mooie klanten aan zich te binden en zit in een groeispurt. Daar hebben wij meer enthousiaste studenten voor nodig. Hopelijk ben jij de juiste match en kom je ons binnenkort versterken!Een greep uit onze klanten: Dental Clinics Nederland, Heijmans, Restaurants Loetje, QWIC E-bikes, Pictet Asset Management, LandscaperPro Europa, Glazing Vision Europe, FNV Horecabond, FMMU, Maasdam.

Functieomschrijving

Als stagiaire krijg je volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op de vlakken waar jouw talent of jouw passie zit. Dat kan van alles zijn, zolang het maar bijdraagt aan iets impactvols op social media: copywriting, ontwerpen, videos maken en editen, campagnes opzetten, social posts maken, concepten bedenken, blogs schrijven, Facebook uitlezen, Instagram afkijken, etc. Je gaat meewerken op klantprojecten en gaat een grote bijdrage leveren aan onze eigen social media en blogartikelen.

Functievereisten

Als stagiair voldoe je aan het volgende profiel:

  • Minimaal HBO, 2e, 3e of 4e jaar.
  • Studierichtingen: Marketing, Communicatie, Multimedia, Copy, Ontwerp, Online.
  • Afstudeerders: minimaal 3 dagen in de week meewerken.
  • Relevante ervaring vanuit eigen onderneming, freelancen of eerdere stages is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een informele en gezellige werkomgeving in Amsterdam bij een groeiend bureau met hart voor haar klanten. En verder:

  • €300 + lunchvergoeding;
  • Gezellige vrijmibo’s;
  • Kans op je 1e baan;

Ben jij de nieuwe stagiair die we zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar mattijn[at]socialfabriek.nl, bel 020-7371279 voor meer informatie of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.

Socialfabriek is een zusterlabel van online marketing bureau DLVR (www.dlvr.nl).

Voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Stel jezelf kort voor