Onze social media diensten

Socialfabriek heeft de experts, tooling en energie in huis om jouw bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen bijstaan. Onze social media diensten voeren we uit aan de hand van een vaste aanpak èn met transparantie over de kosten.


Listening & Webcare

Onze Webcare Specialisten monitoren doorlopend alle relevante buzz voor jouw merk. Hiermee bewaken we de online reputatie van je merk. Op vragen, opmerkingen of klachten over merk of producten reageren wij direct, adequaat en volgens de merkrichtlijnen. Dat doen wij binnen kantoortijden, maar ook daarbuiten, want Socialfabriek is AlwaysOn! Lees meer over onze webcare-aanpak en de kosten van webcare op onze productpagina over Webcare.

Opzetten van social media pagina's

Onze Social Media Specialisten kennen de specifieke mogelijkheden van alle populaire social media pagina’s, zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Pinterest, Google+, Tumblr etc. Wij zetten binnen een dag jouw social media pagina’s op, inclusief basiscontent. Meer weten over het opzetten van social media pagina’s? Lees hier meer over op onze productpagina Opzetten social media.

Social media beheer

Onze Social media managers staan centraal in de online presence van jouw merk op social media. Wij posten aantrekkelijke content en reageren op vragen, met als doel de impact van het merk binnen en buiten de community te vergroten. Lees hier meer over op onze productpagina Social media beheer.

Community management

Een vaak vergeten functie van social media is gebruik maken van de community, simpelweg een groep mensen die zich verzamelt rond jouw merk. Co-creatie en crowdsourcing zijn hip, en niet voor niets! Wij organiseren community management workshops, panels, events, lunches om de relatie tussen fans te versterken, maar vooral om jouw merk van waardevolle first-hand klantinformatie te voorzien. Lees snel veder waarom community management een must is op onze productpagina Community management.

Social media strategie

Onze Social Media Strategen helpen de impact van jouw bestaande social media strategie vergroten, door het formuleren van heldere plannen die direct aansluiten bij jouw marketing, PR en communicatie doelstellingen. Wil je weten hoe je met een social media strategie de oorlog wint? Lees hier meer over op onze productpagina Social media strategie.

Research, analytics & Reporting


Onze Social Media Analisten onderzoeken en analyseren social media data aan de hand van social media monitoring tooling, de analytics tools van de bekende social media platforms en allerlei databronnen zoals Likealyzers, IPM-scores etc. Daarmee genereren wij inzichten over o.a. de impact van jouw merk, dat van de concurrenten en over buzz van de doelgroep. In onze rapporten staan strategische inzichten en praktische aanbevelingen. Lees op onze productpagina Social analytics en reporting hoe wij ervoor zorgen dat je niet verdrinkt in alle beschikbare data.

Social advertising

Onze Social Advertising Specialisten zorgen voor extra bereik en succes van jouw campagnes, door de inzet van o.a. Facebook Ads, Twitter Ads en Linkedin Ads. Social advertising geeft een kick-start aan je campagne. Lees hoe je de effectiviteit en efficiente van social advertising maximaliseert op onze productpagina Social advertising.

Toolselectie

Onze Social Media Specialisten helpen u graag bij het selecteren van de juiste social media monitoring tooling of webcare tool. Dit soort tools zijn onmisbaar voor online reputatie management. Naast onze ervaring met meerdere tools beschikken wij ook over een uitgebreide tooldatabase. Socialfabriek helpt je graag met het kiezen van een goede social media tool! Lees hier meer over op onze productpagina Social media toolselectie.

Contentcreatie

Ons Creative Team produceert aantrekkelijke social media content voor merken die willen opvallen. Wij maken copy, visuals, animaties, infographics of video content waarmee we de impact van een merk merkbaar vergroten. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Lees hier meer over op onze productpagina over Contentcreatie.

Activatiecampagnes

Onze Activatie Specialisten zorgen ervoor dat de doelgroep op en via social media geactiveerd wordt rondom jouw merk of product. Wij bedenken, realiseren en begeleiden creatieve campagnes die echt activeren. Geïnteresseerd in de werkwijze van onze activatie specialisten? Lees hier meer over op onze productpagina Activatie campagnes.

Social media training

Onze Social Media Trainers brengen jouw kennispeil ten aanzien van de social media basics, de mogelijkheden van social media platforms en de effectiviteit van verschillende social media strategieen, graag op een hoger niveau. Dat doen we in de vorm van effectieve en interactieve workshops op ons kantoor in Amsterdam, of bij de opdrachtgever.

 

Meer weten over onze social media diensten?

Stel ons je vraag