Social media beheer door Socialfabriek

Je social kanalen verzorgt zoals jij dat wilt

Social media beheer wordt vaak verward met community management. Hier leggen we het verschil uit.

Met social media beheer lassen onze Socialfabriek bankwerkers twee disciplines aan elkaar: contentcreatie en webcare. Vul je dat aan met maandelijkse reporting en insights, dan is een geoliede machinerie van jouw social media kanalen gegarandeerd.

Bel mij terug

Wil je contact met ons over onze social media beheer? Wij bellen je z.s.m. terug!

  Waarom social media beheer?

  Aanwezig zijn op social media is geen must, maar biedt wel enorm veel kansen en voordelen. Heb jij pagina´s op een of meerdere platformen geopend, dan weet je dat dit aardig wat werk oplevert, wil je het goed doen. Dit zijn de voordelen van het laten doen van jouw social media management door Socialfabriek.

  1. Authenticiteit Socialfabriek graaft zich in in de DNA van jouw merk, waardoor het net lijkt alsof jijzelf aan de knoppen zit.

  2. Besparing op tools Socialfabriek heeft een uitgebreid arsenaal aan tools voor webcare, contentcreatie en reporting. Die hoef je dus niet meer zelf aan te schaffen, wat leidt tot honderden euro’s besparing per maand!

  3. Besparing op tijd  Wel eens gehoord van de wet van de toenemende meeropbrengsten? Het komt er op neer dat, als je iets vaker doet, het sneller gaat omdat je er beter in wordt. Tijdsbesparing door uitbesteding werkt dus exponentieel!

  4. Hogere kwaliteit ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’. Laat Socialfabriek doen waar ze goed in zijn, dan kun jij weer fijn verder met waar jij goed in bent: ondernemen!

  5. Blijvend, zelfs toenemend resultaat Voorkom, dat na een knallende lancering de activiteit op jouw social media pagina als een plumpudding in elkaar zakt. Socialfabriek Always-On garandeert een top of mind positie van jouw merk.

  6. Snelheid Onze wekkers gaan nooit te laat, wij zijn er altijd als de kippen bij om de Socialfabriek prikklok te vertellen dat we binnen zijn, om alle rondom jouw merk spelende conversaties te kunnen managen.

  Wil je meer weten over social media beheer? Stuur ons dan even een mailtje via het formulier onderaan de pagina of bel ons op 020 – 737 12 79.

  Werkwijze social media beheer

  Hadden we jou nou al verteld over onze Socialfabriek Social Media Succesaanpak? Nee? Komt ‘ie:

  Social media strategie

  We hebben de overalls al uit, en mensen om ons heen roepen: “Ze hebben de Socialfabriek Social Media Succesaanpak toch? Dat is alles wat ze nodig hebben”. Toch willen we een aantal zaken nog even aanstippen.

  1. Toolkeuze Wat wil je allemaal dat we voor je gaan doen? Webcare? Contentcreatie? Of toch ook reporting? Wellicht zelfs inzicht in trends of trending topics rondom je merk? Elke social media tool heeft weer zijn eigen mogelijkheden en specialiteiten. Welke je kiest is afhankelijk jouw wens. Socialfabriek helpt je bij je keuze!
  2. Onepager Om dichtbij de DNA van jouw merk te blijven, is het essentieel dat er een uitgangspunten-op-1-pagina komt. En dan echt letterlijk op 1 A4, met zaken als tone of voice, (steun)kleurgebruik, contentpijlers, contentthema’s en verdere do’s en dont’s. Zodat bij iedereen altijd helder voor ogen blijft waar aan gewerkt wordt.
  3. Contentkalender Een contentkalender is, samen met de onepager, de bijbel van het social team. De houvast die ervoor zorgt dat er structuur in de social media inspanningen komt.

  We hebben nog veel meer te vertellen, maar de fabrieksfluit is al drie keer gegaan. Zometeen sluiten de hekken en zitten we binnen opgesloten. Sorry! Bel of mail ons als je meer wilt weten.

  Socialfabriek staat voor je klaar!

  Meer weten over social media beheer door Socialfabriek?
  Vraag het ons gerust.