Een dagje met… Majbritt

30 mei 2018
greymen

We lopen vandaag een dagje mee met Majbritt. Majbritt werkt nu iets meer dan een jaar bij Socialfabriek. Het eerste jaar werkte ze als Social Media Specialist maar sinds April is ze als Digital Content Producer aan de slag.
Wat is nou een typische dag in de week van Majbritt? We nemen je graag mee door haar werkdag.

Om ongeveer 08:15 stap ik op de fiets vanuit Amsterdam-West. Na ongeveer 30 minuten fietsen en de dagelijkse overtocht met de pont kom ik aan op kantoor.
Ik start mijn mail op en begin gelijk met het opstellen van de nieuwe contentkalender voor Club Med. Content maken voor vakanties naar tropische oorden, wie wil dat nou niet? Na mij 2 uur tussen de palmbomen te hebben gewaand is het tijd voor een brainstorm meeting voor het krijgen van nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen voor een andere klant.

Dan is het tijd om te lunchen, zo gezond als ik ben neem ik elke dag mijn eigen gemaakte lunch mee. Na de lunch stap ik samen met Roosmarijn op de fiets en in de metro richting Diemen. Twee keer per week zitten we samen een middag bij Randstad en werken we aan de Employer Branding 2018 campagne. Samen creëren we posts en zorgen we dat Randstad bekend wordt als thought leader binnen de doelgroep. De middag bij Randstad is voorbij gevlogen en de werkdag zit er alweer op.

Als ik thuiskom wordt ik begroet door onze kat en ga ik eerst zitten voor een stevige knuffelsessie. ’s Avonds kook ik een lekkere maaltijd, risotto is mijn favoriet, en volg ik een yoga les. Dan is de dag zo goed als voorbij en stap ik voldaan mijn bed in. Morgen weer een nieuwe dag!

Sharing is caring!