Socialfabriek breidt uit met twee nieuwe gezichten

17 oktober 2018
greymen

Socialfabriek blijft groeien en daarbij horen nieuwe gezichten! De afgelopen maand voegden Tessa & Jillian zich bij ons team en hebben wij daarmee weer nieuwe skills in huis gehaald. Tessa heeft inmiddels al een paar mooie animaties ontworpen voor klanten en Jillian heeft zich gestort op het invullen van de contentkalenders met leuke campagnes. Benieuwd naar wat voor werkervaring zij hiervoor hebben opgedaan?

Nice to meet you!

Mijn naam is Tessa van Balen, en ik ben sinds eind augustus werkzaam als Digital Content Designer & Creative Concepter bij Socialfabriek. Dat wil zeggen dat ik vooral bezig ben met het ontwerpen, animeren en illustreren van social media content voor de klanten van Socialfabriek. De afgelopen 8 jaar ben ik druk bezig geweest als freelance ontwerper, animator en illustrator. 
Zo heb ik 2 jaar voor Nickelodeon gewerkt, heb ik de huisstijl voor Bobbi Eden ontworpen en heb ik een concept voor Tony’s Chocolonely mogen bedenken en uitvoeren. Dit alles deed ik naast mijn studie communicatie & multimedia design aan de Hogeschool Utrecht. Dankzij dit lijstje aan ervaringen ben ik uitgenodigd om op gesprek te komen en nu mag ik hier elke dag hele toffe dingen maken!
Naast mijn werk bij de Socialfabriek, ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met ontwerpen, illustreren en schrijven en ben ik dit jaar afgestudeerd met mijn eigen kinderboek. Verder ben ik gek op koken, ga ik het liefste 3 keer per week naar de bioscoop, drink ik af en toe een wijntje én ga ik graag op vakantie (maar ja, wie niet?). En zoals mijn foto misschien wel laat zien: heb ik een ‘ding’ met vosjes. 🙂

Ik heb er zin in en zie uit naar de samenwerkingen met de diverse klanten van Socialfabriek!

Nice to meet you part 2!

Ook ik stel mijzelf graag even voor; Mijn naam is Jillian Ward en ik ben afgelopen week begonnen als Social Content Manager bij Socialfabriek. En wat doe je dan? Online/social strategieën voor het merk toepassen en naleven, de verantwoordelijkheid dragen over de content kalenders van een aantal merken, medeverantwoordelijk zijn voor de livegang en prestaties van de content, beheren en monitoren van social pages van merken en kijken waar er nog kansen liggen voor DLVR/Socialfabriek bij klanten. 
Hiervoor heb ik gewerkt bij &C (online platform met eigen magazine van Chantal Janzen) als social media manager, waar ik het erg naar mijn zin had. Maar toch heb ik er zelf voor gekozen om de overstap te maken naar Socialfabriek, omdat ik zin heb om de uitdaging aan te gaan aan de bureauzijde en voor meerdere merken te mogen werken. 

Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te tennissen, lekker te koken en een goed glas wijn te drinken! 

Ik kijk ernaar uit om met iedereen aan de slag te gaan! 

Wil je meer weten over de skills van Tessa & Jillian en wat zij kunnen betekenen voor jouw merk? Neem contact met ons op of vraag ons om vrijblijvend advies via onderstaand formulier.

BewarenBewaren

Sharing is caring!