Gespot: Reageren met gifjes op Facebook

15 juni 2017
greymen

Het is vanaf nu voor alle gebruikers van Facebook mogelijk om op berichten te reageren met een gifje. Reageren op Facebook met gifjes wordt al enkele maanden uitgetest door Facebook, maar vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om op berichten te reageren met gifjes.

De introductie van gifjes in de reactiesectie wordt door Facebook precies op de dertigste verjaardag van het gif-formaat gelanceerd. Het gif-bestand werd op 15 juni 1987 geïntroduceerd door het Amerikaanse bedrijf CompuServe, opgericht als computerservicebureau van een verzekeringsbedrijf.

Het was overigens wel al langer mogelijk om met een gifje te reageren, maar dat ging dan via een link van een gifje op een andere website. Nu is het mogelijk om binnen Facebook naar gifjes te zoeken en met een gifje te reageren op berichten van jouw vrienden en pagina’s die je op Facebook volgt.

Gifjes kunnen op Facebook ook worden ingezet in je posts. Wij zien genoeg mogelijkheden voor het gebruik van gifjes. Eens alle kansen op een rijtje zetten met ons? Chat met ons of bel ons op 020-7371279! Natuurlijk kun je ons ook appen op 06-15903921, Tweeten op @socialfabriek of Facebooken.

Klik hierboven op de afbeelding voor ons eigen gifje 🙂

Sharing is caring!